Välkommen till ett framgångsrikt team

Jag har mina rötter i Norrland och flyttade ner till Skåne 2001. Travsport har jag sysslat med sedan 1990-talet och på heltid mer eller mindre sedan 1998.

I min släkt finns duktiga, gedigna hästkarlar med hästen som arbetsredskap och bästa vän. Min kärlek till hästen fanns redan från födseln.

Min vetgirighet och längtan efter utökad kunskap förde mig till Skåne 2001. Då arbetade jag som veterinärassistent i ett 1,5 år. Under den tiden lärde jag mig att förebygga skador med friskvård för att i största möjliga mån slippa ägna mig åt sjukvård.

Idag har vi byggt upp en träningsanläggning i Vinninge, där vi har satsat på banor som ska kunna tillföra individerna proffesionell och skonsam träning. Jag vill satsa på välstammade hästar med potential att delta både i de stora årgångsloppen och sedan även fortsätta tävla som äldre.

I dagsläget har vi plats för 40 hästar i ljusa stora boxar till största delen byggda som utestall och många friskvårds/feelgood inslag i anläggningen. Teamet som arbetar här är seriöst och resultatinriktat med gedigen branscherfarenhet.